هنر شاهراه توانمندسازی
محمدرضا هوشیار مدیر کل بهزیستی فارس، در آیین اختتامیه دهمین جشنواره منطقه تئاتر افراد دارای معلولیت( خلیج فارس) گفت: هنر شاهراه توانمندسازی است، به خصوص هنر تئاتر که موجب افزایش اعتماد به نفس ،کارآمدی ،نشاط ،عزت نفس ،همدلی و امیدواری در افراد دارای معلولیت است .
هنر زمینه ساز تغییر نگرشها
رئیس دهمین جشنواره منطقهای تئاتر افراد دارای معلولیت: هنر تئاتر را موجب تغییر سبک زندگی افراد دارای معلولیت و دارای اثرات ارزشمند درمانی عنوان کرد و گفت: علاوه بر خود فرد و خانواده، این هنر موجب تغییر نگرش مردم و جامعه در زمینه معلولیت و توانمندیهای افراد دارای معلولیت است .
توجه به نیاز درون و کمال به زیستن
هوشیار با تقدیر از هنرمندان دارای معلولیت ،که از ابتدای آغاز جشنواره توانمند، در این عرصه حضور یافتند اظهار داشت: توجه به نیاز درون کمال بهزیستن را با حضور شما در این جشنواره نظارهگر بودیم.
محمد صادق جعفری ،دبیر دهمین جشنواره تئاتر افراد دارای معلولیت نیز ضمن تقدیر از دستاندرکاران اجرای جشنواره اظهار داشت: در اجرای گروههای هنری شاهد اثرات درمانی هنر بر افراد دارای معلولیت از جمله روانسازی گفتار ،تقویت اعتماد به نفس ،خودباوری و تقویت حافظه بودیم .
این جشنواره بیشتر از ۲۰ سال است که به همت مدیر گروه هنری بهزیستی کشور کلید خورده و امسال به صورت رسمی استان فارس میزبان دهمین جشنواره منطقهای تئاتر افراد دارای معلولیت از استانهای فارس، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان و هرمزگان بود.
معاون امور توانبخشی بهزیستی فارس افزود: فراخوان این جشنواره در نیمه اول شهریور ماه اعلام شد؛ ۷۰ اثر به دبیرخانه ارسال شد و ۳۳ اثر به مرحله بازبینی راه یافتند.
با سفر تیم داوران بازبین به استانهای همجوار بازبینی و بررسی آثار انجام شد و ۱۲ اثر به مرحله نهایی راه یافت .
از اول تا سوم دی ماه به میزبانی بهزیستی فارس این ۱۲ اثر به روی صحنه رفت و مورد داوری ۳ داور کشوری قرار گرفت، تا از این میان سه اثر به جشنواره فجر راه یابد.
ناخدا لیدی،داماهی و خانه خیابان گلشن به جشنواره تئاتر فجر رفتند|دالپا و راز مردوک هم به جشنواره کودک و نوجوان رسید
با اعلام نتایج نمایش داماهی از استان هرمزگان، ناخدالیدی از استان بوشهر و تئاتر خیابانی خانه خیابان گلشن از استان خوزستان به جشنواره تئاتر فجر راه پیدا کردند، تئاتر دالپا و راز مردوک به کارگردانی شهرزاد بداغی از شیراز نیز به عنوان برگزیده جشنواره، راهی جشنواره تئاتر کودک و نوجوان شد.
دبیر دهمین جشنواره تئاتر افراد دارای معلولیت به اضافه شدن بخش پژوهشی به این جشنواره هم اشاره کرد و گفت: شش اثر از شهرستانهای استان فارس نیز در قالب گروه های پژوهشی مورد بررسی قرار گرفتند که بخش پژوهشی به پیشنهاد استان فارس و برای اولین بار برنامهریزی و اجرا گردید.
نظر شما